Koulutusvinkit
24 / 08 / 22

Tutustu syksyn työhyvinvointikoulutuksiin

Varhainen tuki työyhteisön toimintatavaksi 27.-28.10.2022 (etätoteutus Zoomissa)

Jokaisella työntekijällä on oikeus saada tukea työkyvylleen. Kurssin tavoitteena on pohtia ja kehittää sellaisia työyhteisöllisiä toimintamalleja, joiden avulla olisi mahdollista tukea työntekijää aikaisemmin ja tehokkaammin. Kurssin lähestymiskulma on positiivinen ja reitti yksilölliselle ja aikaisin tapahtuvalle tukemiselle. Varhaisen tuen toiminnassa jokainen työyhteisön jäsen on vastuullinen puuttumaan työkykyä ja työtehoa heikentäviin aiheisiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tarkastellaan digitaalisia taitoja tuen mahdollistajana.
Hinta: 338 €
Lue lisää ja ilmoittaudu 15.9. mennessä.

Resilienssi työssä 7.-8.11.2022 (etätoteutus Zoomissa)

Tämä aika vaatii resilienssiä kaikilta. Resilienssi voidaan nähdä joustavuutena, sopeutumis- ja selviytymiskykynä muuttuvissa tilanteissa. Koulutuksessa lisätään osallistujien valmiuksia kohdata muuttuvia ja haastavia tilanteita työelämässä. Ennakoimalla ja etukäteen valmistautumalla voidaan varmistaa toimintakyky äkkinäisesti muuttuvissa tilanteissa.
Hinta: 338 €
Lue lisää ja ilmoittaudu 26.9. mennessä.

Terveellinen työ – stressi hallinnassa 17.-18.11.2022 (Helsinki)

Kurssilla lisätään tietämystä työperäisestä stressistä ja psykososiaalisista riskeistä sekä näiden syntymekanismeista. Lisäksi edistetään osanottajan osaamista ja keinoja vaikuttaa kehittävästi työn suunnitteluun, organisointiin, johtamiseen ja ilmapiiriin. Osanottaja saa myös vinkkejä oman työnsä priorisointiin ja ajankäyttöön.
Hinta: 378 € (sis. opetuksen, opetusmateriaalin ja ruokailut)
Lue lisää ja ilmoittaudu 6.10. mennessä.

Ilmoittautuminen

Suurin osa koulutuksistamme on hyväksytty palkalliseksi koulutukseksi henkilöstönedustajille. Tarkista koulutuksen palkallisuus omasta liitostasi tai liittosi koulutuskalenterista. Jos työnantajasi maksaa tai maksat itse koulutuskustannukset, ilmoittaudu täyttämällä kurssikohtainen ilmoittautumislomake.