Koulutusjärjestelyt

Tutustu tarkemmin koulutusten eri toteutusmuotoihin, aikatauluihin, hintaan ja majoitukseen

Koulutuksen toteutusmuoto

Järjestämme koulutuksia lähi-, etä- ja verkkototeutuksina. Tarkista koulutuksen toteututusmuoto koulutuskalenterista. Pidätämme oikeuden muuttaa koulutuksen toteutusmuotoa tilanteen vaatiessa.

Lähiopetusta tarjoamme pääsääntöisesti Mikonkatu 8 A:ssa sijaitsevissa toimitiloissamme Helsingin ydinkeskustan Aikatalossa.

Etäopetuksena toteutettaviin koulutuksiin voit osallistua joustavasti työpaikalta tai vaikka kotoa käsin. Saat ilmoittauduttuasi linkin, jolla ohjaudut automaattisesti esimerkiksi Zoomilla tai Teamsilla järjestettävään opetustapahtumaan. Etäopetuksessa, kuten lähiopetuksessakin, pyritään vuorovaikutukseen ja verkostoitumiseen mm. ryhmätöiden avulla.

Koulutuspäivän aikataulu

Lähitoteutuksena järjestettävän koulutuspäivän ohjelma alkaa ensimmäisenä päivänä klo 10.00 ja päättyy viimeistään klo 17.00. Tarkista aikataulu ja tarkempi ohjelma kutsusta, jonka lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse noin kuukautta ennen kurssin alkua.

Koulutuksen hinta

Koulutuspäivän hinta sisältää opetuksen ja opetusmateriaalin lisäksi ruokailun (tulokahvi, lounas, iltapäiväkahvi ja päivällinen). Mahdollinen majoitus laskutetaan erikseen.

Majoitus

Palkallisissa koulutuksissa liitot maksavat majoituksen kahden hengen huoneessa hotelli Helkassa. Ilmoita majoitustarpeesta omaan liittoosi samalla kun ilmoittaudut.

Jos maksat itse tai työnantajasi maksaa koulutuksesi, ilmoita majoitustarpeestasi koulutuskuvauksen yhteydessä olevassa ilmoittautumislomakkeessa.