Koulutusvinkit
16 / 08 / 23

Avoimen yliopiston opintoja muuttuvan työelämän tarpeisiin – tutustu liittosi tarjoamiin etuihin!

Yksittäisten opintojaksojen avulla voit lisätä, täydentää tai syventää ammatillista osaamistasi ja parantaa mahdollisuuksiasi työllistyä tai uudelleensijoittua työmarkkinoilla.

Avoimessa yliopistossa opiskelu merkitsee yliopisto-opintojen suorittamista ilman ikärajaa ja pohjakoulutusvaatimuksia. Opintoja on mahdollista suorittaa eri tavoin joustavasti työn ohessa: verkko- ja monimuoto-opintoina sekä lähiopetuksena.

Tänä lukuvuonna meillä on tarjolla mm. työoikeuden, henkilöstöoikeuden ja -johtamisen, ravitsemustieteiden sekä työ- ja organisaatiopsykologian opintoja. Voit valita laajempia opintokokonaisuuksia tai yksittäisiä opintojaksoja.

Vinkki: Henkilöstötyö ja johtaminen sosiaali- ja terveysalalla -opintokokonaisuudet (15 ja 30 op) sopivat sekä alan henkilöstö- ja johtamistyöstä kiinnostuneille että niille, jotka haluavat kehittää osaamistaan vastaamaan tulevaisuuden johtamishaasteisiin.

Aktiivi-Instituutti toteuttaa avoimen yliopiston opinnot Helsingin aikuisopistossa, joka kuuluu samaan organisaatioon.

Tutustu tarjontaan ja liittosi tarjoamiin etuihin

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Avoimeen yliopistoon liittyvää opintoneuvontaa antaa koulutussuunnittelija Marita Parkkonen, 050 477 3866, marita.parkkonen@helao.fi Aktiivi-Instituutin kanssa samaan organisaatioon kuuluvassa Helsingin aikuisopistossa.

Kysymyksiin oppiaineen sisällöstä vastaa opinnot järjestävä yliopisto.

Tentteihin ja tenttituloksiin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Helsingin aikuisopiston toimistoon, 09 41 500 300, toimisto@helao.fi.

Avoimen yliopiston opintojen ohjauksesta saat apua ja tukea opintojesi suunnitteluun, omien opiskelutaitojesi kehittämiseen tai oppimisvaikeuksiin.

Rekisteröitymiseen, Moodleen ja verkko-opintojen etenemiseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä opinnot järjestävään avoimeen yliopistoon ja siellä oman oppiaineen opintosihteeriin tai koulutussuunnittelijaan.