Tietosuojailmoitus

Aktiivi-Instituutti käsittelee henkilötietoja koulutuksen ja opetuksen järjestämiseksi ja asiakaspalvelun kehittämiseksi. Tietoa kerätään myös lakisääteisiä viranomaisten vaatimia tilastointeja ja rahoituspäätöksiä varten.

Aktiivi-Instituutin tietosuojailmoitus

Aktiivi-Instituutti käsittelee henkilötietoja vapaan sivistystyön lain mukaisesti säädetyn tehtävänsä toteuttamiseksi. Aktiivi-Instituutti on kaikille avoin kansanopisto erityistehtävänään työelämän kehittäminen. Opisto kouluttaa henkilöstön edustajia ja muita järjestöaktiiveja kansalaisvaikuttajiksi työmarkkinoihin, työympäristöön ja työhyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Aktiivi-Instituutti toteuttaa työelämän kehittämistehtävää myös yhteistyössä yritysten kanssa.

Alla olevissa tietosuojailmoituksissa annetaan tietoa henkilötietojen käsittelystä, mitä tarkoitusta varten rekisteröidyn henkilötietoja tarvitaan, luovutetaanko niitä eteenpäin ja rekisteröidyn oikeuksista.

Tietosuojailmoitukset

Oppimisen tukena käytettävät välineet ja etäopiskeluyhteydet

Joissakin koulutuksissa saatetaan käyttää järjestelmiä kuten Zoom, Teams, Kahoot tai Klinga. Nämä järjestelmät eivät ole Aktiivi-Instituutin hallinnoimia ja Aktiivi-Instituutti ei kerää eikä tallenna tietoja. Asiakas kirjaa itse tietonsa järjestelmään ja hyväksyy kunkin järjestelmän erillisen tietosuojailmoituksen. Palveluntarjoaja tallentaa asiakkaan itse syöttämien tietojen lisäksi usein esimerkiksi IP:n, laitteen tekniset tiedot, selaimen ja appin tiedot, maatiedot ja aikavyöhyketiedot.

Yhteystiedot

Aktiivi-Instituutti
Y-tunnus 0203131-0
Mikonkatu 8 A, 5. krs, 00100 Helsinki (Aikatalo)
Sähköposti: tietosuoja@helao.fi