Tilauskoulutus

Koulutuksia järjestetään opiston tai asiakkaan tiloissa tai verkossa

Tarjoamme myös räätälöityä koulutusta

Järjestämme koulutusohjelman aihealueista räätälöityjä kursseja opiston tai asiakkaan tiloissa tai verkossa. Tutustu esimerkkeihin järjestämistämme koulutuksista ja pyydä tarjous.

Työhyvinvoinnin ja esiintymistaidon luennot Kirkon alan neuvottelupäivillä 10-12.5.2023 (Jytyn luottamusmieskoulutus)

Työhyvinvoinnin asiantuntija, Työhyvinvointikortti®-kouluttaja Jari Tuomainen Aktiivi-Instituutista tarjosi tilaisuuteen luennon aiheesta ”Osaamista ja intoa kehittämiseen”. Luento avasi työhyvinvoinnin merkitystä ja kehittämismahdollisuuksia sekä hyötyjä mm. tuottavuuden parantamiseksi. Luennossa käsiteltiin myös työhyvinvoinnin johtamista ja työyhteisötaitojen kehittämistä.

Vuorovaikutus- ja esiintymistaitojen kouluttaja Katja Joutsijoki Aktiivi-Instituutista toi tilaisuuteen vinkkejä läsnäolon taidosta ja siitä, kuinka esiintymiseen voi saada itsevarmuutta.

Aktiivi-Instituutin luennot tilannut Jytyn kehitysjohtaja Mika Periaho koki, että viesti tavoitti kuulijat ja erityisesti tietoisuus työhyvinvoinnin merkityksestä syveni.

Kirkon alan neuvottelupäivillä perehdytään edunvalvonnan ajankohtaisiin asioihin. Työhyvinvointikorttikoulutuksen kautta haettiin välineitä jatkuvaan kehittämiseen.

Työhyvinvointiluento Logistiikka- ja asiakaspalvelupäivillä 19.4.2023

Aktiivi-Instituutti tarjosi asiantuntija Jari Tuomaisen työhyvinvointiaiheisen luennon tilaisuuteen, jonka järjestäjä oli Suomen Kiertovoima ry ­– KIVO.

Hyvää palautetta saanut luento pidettiin yli sadan hengen yleisölle Haikon kartanossa.

Tyhy-etäiltapäivä Kuopion kaupungin Perusturva ja terveydenhuolto, vastaanottopalvelut -yksikölle 21.4.2022

Aktiivi-Instituutti järjesti liikunnallisen tyhy-etäiltapäivän, jonka ohjaajana toimi valmentaja ja hyvinvoinnin asiantuntija Mikko Harkonmaa.

Lue lisää järjestelyistä ja saamastamme palautteesta.

Räätälöity tilauskoulutus sipoolaisille perusopetuksen rehtoreille 31.3.-1.4.2022

Valmentavan johtamisen kouluttajina toimivat rehtori, valmentaja Anna-Mari Jaatinen Helsingin kaupungilta ja johtamiskoulutuksen asiantuntija Reijo Jouttimäki Aktiivi-Instituutista. TJS-Opintokeskuksen kouluttaja Inka Ukkolan aiheena oli ”psyko-social välmående”.

Lue lisää järjestelyistä ja saamastamme palautteesta.

Rinnekodin Turvallista työpäivää -työpaja lokakuussa 2019

Aktiivi-Instituutissa järjestettiin työpajoja Rinnekodin toimintayksiköiden turvallisuusvastaaville Turvallista työpäivää -projektin puitteissa.

Tarjosimme yhteistyökumppanimme työpajatyöskentelylle raamit, joihin kuului turvakoulutuksen lisäksi kokoontuminen opiston ydinkeskustan toimitiloissa Mikonkadun Aikatalossa.

Lue lisää järjestelyistä ja saamastamme palautteesta.