Avoimen yliopiston opinnot

Tarjoamme avoimen yliopiston opintoja yhteistyössä samaan organisaatioon kuuluvan Helsingin aikuisopiston ja suomalaisten yliopistojen kanssa.

Avoimen yliopiston opinnot vastaavat muuttuvan työelämän tarpeisiin

Yksittäisten opintojaksojen avulla voit lisätä, täydentää tai syventää ammatillista osaamistasi ja parantaa mahdollisuuksiasi työllistyä tai uudelleensijoittua työmarkkinoilla. Avoimessa yliopistossa opiskelu merkitsee yliopisto-opintojen suorittamista ilman ikärajaa ja pohjakoulutusvaatimuksia.

Opintoja on mahdollista suorittaa eri tavoin joustavasti työn ohessa: verkko- ja monimuoto-opintoina sekä lähiopetuksena.

Vuoden 2022 tarjonnassa on opintoja kauppatieteen, oikeustieteen, psykologian, sosiaali- ja terveysalan, terveyden ja hyvinvoinnin sekä viestinnän ja journalistiikan alalta.

Aktiivi-Instituutti tarjoaa avoimen yliopiston opintoja yhteistyössä samaan organisaatioon kuuluvan Helsingin aikuisopiston ja suomalaisten yliopistojen kanssa.

Hyödynnä liittosi tarjoamia etuja

Lisätietoja ja opintoneuvontaa

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Avoimeen yliopistoon liittyvää opintoneuvontaa Helsingin aikuisopistossa antaa Marita Parkkonen, 050 477 3866, marita.parkkonen@helao.fi

Kysymyksiin oppiaineen sisällöstä vastaa opinnot järjestävä yliopisto.

Tentteihin ja tenttituloksiin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Helsingin aikuisopiston toimistoon, 09 41 500 300, toimisto@helao.fi

Avoimen yliopiston opintojen ohjauksesta saat apua ja tukea opintojesi suunnitteluun, omien opiskelutaitojesi kehittämiseen tai oppimisvaikeuksiin.

Rekisteröitymiseen, Moodleen ja verkko-opintojen etenemiseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä opinnot järjestävään avoimeen yliopistoon ja siellä oman oppiaineen opintosihteeriin tai koulutussuunnittelijaan.