Koulutusvinkit
24 / 02 / 23

Eloseminaari 24.-25.8.2023: Yhteisen hyvän äärellä! Luvassa mielenkiintoisia aiheita ja puhujia!

Kuvaus

Seminaarissa kuulemme ajankohtaisia puheenvuoroja työmarkkinoista, työelämän kehittämisestä sekä työhyvinvointiin ja omaan jaksamiseen liittyvistä teemoista erilaisista näkökulmista.

Kahden päivän aikana saamme vieraaksi huippumielenkiintoisia puhujia, kuten positiivisen psykologian kouluttaja Rosa Nenosen, jonka työpajassa edetään kohti mielekkäämpää työtä ja onnellisempaa elämää innostavien teoriaosuuksien, syventävien harjoitteiden ja keskustelun myötä. Touhula Päiväkotien toimitusjohtaja, HR ja pääluottamusmies saapuvat kertomaan, kuinka palveluyrityksessä on onnistuttu kehittämään johtamiskulttuuria ja palauttamaan luottamusta.

Paikka

Helsinki

Kenelle

Seminaariin ovat tervetulleita työmarkkina- ja työsuojelukonsultin koulutuksen suorittaneet sekä muut seminaarista kiinnostuneet henkilöstön edustajat, työsuojelupäälliköt, työhyvinvointipäälliköt ja työhyvinvoinnin kehittäjät. Seminaari soveltuu myös yhteistoimintakoulutukseksi.

Ohjelma

Torstai 24.8.

10.00–16.45 Ohjelma päivittyy

Perjantai 25.8.

09.00–16.00 Ohjelma päivittyy

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 15.6. mennessä.

Jos olet liiton jäsen, tarkista koulutuksen palkallisuus ja ilmoittautumiskanava liitostasi. Jos maksat itse tai työnantajasi maksaa ilmoittaudu tästä.

Kouluttajat

Rosa Nenonen: ”Merkityksellisen työn kaava”
Positiiviseen psykologian kouluttaja, tietokirjailija, puhuja, hyvän elämän akatemia Pilots Helsingin perustaja
Esikoisteos ”Merkityksellisen työn kaava – Toteuta itseäsi muuta maailmaa” julkaistiin vuonna 2020 (Gummerus). Vuoden tulokas 2023 Speakersforumin puhujaäänestyksessä. Rosan työn ytimessä on positiivisen psykologian voimavarakeskeinen ja ihmisen hyvinvointia korostava ote.

Sari Saari: ”Miten palveluyritystä johdetaan arjesta käsin johtamiskulttuuria kehittämällä?”
Toimitusjohtaja, Touhula Päiväkodit
Hallituksen jäsen Restelissä ja Unicassa. Ammattijohtaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus isojen henkilöstöintensiivisten palveluyritysten johtotehtävistä. Sarin johtaminen lähtee palvelun perustehtävän palvomisesta ja sen ymmärtämisestä, että palveluyrityksen tuote on sen henkilöstö. Palveluyrityksen johtaminen on kulttuurin kehittämistä ja jokaisen yksilön oppimisen polkujen varmistamista.

Maiju Isokangas ja Tiina Karhulahti: ”Luottamuksen palauttaminen – mitä se on vaatinut?”

Maiju Isokangas, henkilöstöjohtaja, Touhula Päiväkodit
KTM, Touhulassa vuodesta 2018 eri HR-tehtävissä varmistaen hyvää henkilöstökokemusta. HR-alan kokemusta 14 vuotta. Maijun mukaan tehtävämme on luoda onnellista lapsuutta ja hyvää työelämää. Onnistumme tehtävässämme, kun henkilöstömme voi hyvin.

Tiina Karhulahti, pääluottamusmies, Touhula Päiväkodit
Touhulassa vuodesta 2013. Kuutisen vuotta Sote ry:n luottamusmiehenä, joista pääluottamusmiehenä neljättä vuotta. Luottamuksen kokemusperäinen asiantuntija.

Kouluttajien tietoja päivitetään.

Lisätietoja

Koulutuksen sisältö: Asiantuntija Jari Tuomainen, puh. 050 467 8770,
jari.tuomainen@aktiivi-instituutti.fi

Koulutusjärjestelyt: Koulutuskoordinaattori Kirsti Palenius, puh. 044 733 8045,
kirsti.palenius@aktiivi-instituutti.fi


Majoitus ja matkustaminen

  • Palkallisissa koulutuksissa liitot maksavat majoituksen kahden hengen huoneessa. Ilmoita majoitustarpeestasi liittoon ilmoittautumisen yhteydessä. Varaamme majoituksen hotelli Helkaan osoitteessa Pohjoinen Rautatiekatu 23, 00100 Helsinki.
  • Liitot korvaavat matkakustannukset halvimman kulkuneuvon mukaan. Jos joudut käyttämään lentokonetta tai omaa autoa, ota yhteys liittoosi.

Peruutusehdot

  • Jos olet estynyt saapumasta koulutukseen, ilmoita asiasta välittömästi koulutus@aktiivi-instituutti.fi.
  • Jos et ole peruuttanut osallistumistasi ilman pätevää syytä aikaisintaan 8 vuorokautta ennen kurssin alkua, laskutamme 150 € peruutuskulun. 
  • Jos et voi osallistua kaikille luennoille, ota yhteyttä liittoosi.