Koulutusvinkit
04 / 04 / 24

Henkilöstön edustajan voimavarapäivät 31.10.–1.11. Varaa paikkasi ajoissa!

Seminaarissa käsitellään henkilöstön edustajan tehtäviä ja osallistujien voimavarojen vahvistamista. Lisäksi tarkastellaan osallistujien kehittämispääomaa sekä perehdytään voimavarakeskeiseen elämään vaikuttaviin taitoihin, kykyihin ja vahvuuksiin.

Paikka

Helsinki

Kenelle

Henkilöstön edustajat ja heidän varahenkilönsä

Ohjelma

Emilia Kujala, psykoterapeutti, sosiaalipsykologi (VTM) ja tietokirjailija
”Puhun, kirjoitan tietokirjoja ja kolumneja missionani vähentää mielenterveyden ongelmiin liittyvää stigmaa. Yhteiskunnallisena vaikuttajana koen myös tärkeäksi näyttää, miten yhteiskunnan muutokset ja arvostukset heijastuvat mielenterveyteen. Olen ensisijaisesti ihminen ja sitten vasta asiantuntija. Se, etten pelkää laittaa itseäni työssäni likoon, on asia, josta erityisesti saan kiitosta. Entisenä tutkijana toinen jalkani seisoo aina tukevasti tieteessä, toinen taas nojaa inhimilliseen kokemustietoon. Missioni on antaa sanat sille, mitä moni kokee, mutta harva ottaa puheeksi.”

Ohjelmaa täydennetään.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 4.9. mennessä.

Lisätietoja

Lue lisää seminaarista.

Usein kysytyt kysymykset ja asiakaspalvelun yhteystiedot löydät verkkosivultamme.

Jos olet liiton jäsen

Tarkista koulutuksen palkallisuus ja ilmoittautumiskanava liitostasi. Liitot maksavat koulutukset määrittelemilleen kohderyhmille ja edellyttävät, että osallistut koulutukseen kokonaisuudessaan.

Ilmoita majoitustarpeesta ja matkustusjärjestelyistä liittoosi ilmoittautumisen yhteydessä.

Tarkista perumisehdot liitostasi.