Koulutusvinkit
18 / 03 / 24

Avoimen yliopiston verkko-opintoja suoritat vaikka työn ohessa

Avoimessa yliopistossa opiskelu antaa mahdollisuuden yliopisto-opintoihin ilman ikärajaa ja pohjakoulutusvaatimuksia. Opinnot ovat verkko-opintoja, jolloin niitä voi suorittaa joustavasti asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Aktiivi-Instituutin kanssa samaan organisaatioon kuuluva Helsingin aikuisopisto järjestää avoimen yliopiston opintoja yhteistyössä Helsingin, Itä-Suomen, Turun, Vaasan ja Jyväskylän yliopistojen kanssa.

Vinkit

Sotealalla työskenteleville suosittelemme ammattitaidon vahvistamiseksi esimerkiksi Sosiaali- ja terveyshallintotieteen perusopintoja.

Kauppatieteiden opinnoista Johtaminen ja organisaatiot -opintokokonaisuus on ollut suosittu valinta. Voit myös poimia yksittäisiä jaksoja, kuten Johtamisen perusteet (6 op) tai Henkilöstöjohtaminen (6 op).

Miksi avoimen yliopiston opintoja?

Opiskelun tavoitteena on usein oman osaamisen vahvistaminen ja ammatillinen kehittyminen. Opintojen avulla voitkin täydentää ammattitaitoasi ja mm. parantaa mahdollisuuksiasi työnhaussa tai alanvaihdossa. Opinnoista saat valmiuksia myös korkeakoulujen valintakokeisiin ja avoimen yliopiston väylän kautta on mahdollista edetä tutkinto-opiskelijaksi.

Tarkista liittosi tarjoamat edut

Liitot saattavat tarjota jäsenilleen etuja. Tarkista, tarjoaako oma liittosi verkko-opiskeluun liittyviä etuja.

Tutustu ja ilmoittaudu

Tutustu Helsingin aikuisopiston avoimen yliopiston opintotarjontaan ja löydä tavoitteisiisi sopivat opinnot!