Koulutusvinkit
12 / 03 / 24

Neuvottelutaidon verkkokurssilta 7.10.–8.11. vinkit selkeään ja innostavaan viestintään

Tarvitsetko työssäsi neuvottelutaitoa? Tässä koulutuksessa opit neuvottelemaan ja viestimään vakuuttavasti ja vaikuttavasti sanattoman viestinnän ja kehonkielen tuella.

Koulutuksessa opit tunnistamaan omia vahvuuksiasi vuorovaikuttajana ja neuvottelijana. Lisäksi syvennät taitoja, joiden avulla kehityt selkeämmäksi, vaikuttavammaksi ja innostavammaksi viestijäksi ja neuvottelijaksi.

Opetusjakso

7.10.–8.11.2024 (opiskeluviikot 41-45)

15 tuntia viiden viikon aikana.

Verkkokoulutuksessa on itsenäisesti ja interaktiivisesti suoritettavia osioita. Koulutus sisältää yhden verkkotapaamisen.

Kenelle

Soveltuu kaikille, jotka ovat aiemmin osallistuneet Aktiivi-Instituutin neuvottelu- tai vuorovaikutuskoulutuksiin. Soveltuu myös työsuojeluvaltuutetuille, pääluottamus- / luottamus- / varaluottamusmiehille ja esihenkilöille sekä muille vaikuttamisesta kiinnostuneille. 

Sisältö

  • Neuvottelijan vakuuttava ja vaikuttava viestintä 
  • Sanaton ja sanallinen viestintä 
  • Läsnäoleva kuunteluntaito 
  • Millainen vuorovaikuttaja olen
  • Miten suhtaudun palautteisiin ja miten annan palautetta

Lisätietoja

  • Kouluttaja (kuvassa): Katja Joutsijoki, koulutuspäällikkö, 050 411 0112, katja.joutsijoki@aktiivi-instituutti.fi
  • Asiakaspalvelu

Lähetämme linkin koulutukseen muutamaa päivää ennen kurssin alkua.

Palautteita edellisiltä kursseilta

”Kaikki opit, mitä olen saanut! Havainnointi, tarvittaessa tauon pyytäminen (erityisesti, jos herättää suuria tunteita), itsensä ja omien tunteiden tunnistaminen. Luotan itseeni vuorovaikuttajana ja siihen, että minä riitän.”

”Kurssin rakenne oli mainio. Yksi parhaista verkkokursseista, jolla olen ollut. Erityisesti se, että kurssilla oli myös vuorovaikutusta aidosti.”

Ilmoittautuminen

Jos olet liiton jäsen, tarkista koulutuksen palkallisuus ja ilmoittautumiskanava liitostasi. Ilmoittaudu viimeistään 26.8.2024.