Koulutusvinkit
18 / 03 / 24

Opiskele vieraita kieliä joustavasti etänä

Helsingin aikuisopisto on kansalaisopisto, joka kuuluu Aktiivi-Instituutin kanssa samaan organisaatioon. Etu-Töölössä sijaitseva Helsingin aikuisopisto tarjoaa vuosittain yli 1 000 kansalaisopistokurssia eri ainealueilta, kuten kielet, liikunta, tanssi, musiikki, taide sekä avoimen yliopiston opinnot.

Mitä kieliä voi opiskella Helsingin aikuisopistossa?

Voit opiskella jopa 22:ta eri kieltä. Opistossa on kielikursseja sekä vasta-alkajille että pidempään opiskelleille. Tarjolla on myös täsmäkursseja esimerkiksi kieliopin parantamiseen tai suullisen kielitaidon kehittämiseen.

Osa Helsingin aikuisopiston kielikursseista järjestetään reaaliaikaisesti etäopetuksena tai hybridiopetuksena, johon voit osallistua joko paikan päällä tai vaikka kotoa käsin.

Onko kursseja vielä alkamassa?

Loppukevään ja kesän hybridikurssien valikoimasta löydät esimerkiksi muutamia hyödyllisiä täsmäkursseja. Jos verbit ovat ruosteessa, valitse hybridikursseista Espanjan verbien taivutusjumppa tai ota Ranskan verbit käyttöön!

Miten pääsen etäopetustunnille?

Etäopetuksen sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja tunnille voit liittyä vaikka kotoa käsin. Vastaanottamasi linkki ohjaa sinut automaattisesti etäopetustunnille.